fbpx
Siirry suoraan sisältöön

digiSTEP

digiSTEPissä selvitetään juuri sinun yrityksellesi parhaiten soveltuvat digiratkaisut. Varaa alkukartoituspuhelu ja sen jälkeen tilanteestasi riippuen mahdollisesti aikaa muutamalle tapaamiselle. Odotamme yhteydenottoasi!

Kartoitamme parhaat digiratkaisut juuri sinun yrityksellesi!

Digiratkaisuilla voi merkittävästi helpottaa työntekoa ja tehostaa liiketoimintaa, mutta tarjolla on paljon vaihtoehtoja ja valintapäätöksen tekeminen on vaikeaa. digiSTEPissä selvitetään yrityksesi nyky- ja tavoitetila sekä kartoitetaan yrityksellesi yksilöllisesti parhaat digiratkaisut. Digiratkaisut voivat liittyä myyntiin, markkinointiin, asiakashallintaan, projektinhallintaan, tilaus- ja tuotantoprosessiin, taloushallintaan, jne.

digiSTEP (Ketterät digistepit) on LAB-ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston hanke, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto.

”Saimme aikaiseksi kahdessa kolmituntisessa enemmän kuin olisimme saaneet aikaan itse missään ajassa”

Eetu Savelainen, Atplast Oy

”Toivottavasti näitä mahdollisuuksia tulee muitakin. Tässä oikeasti mennään sillä tasolla, että löydetään oikeat stepit”

ERJA HAKKARAINEN, TOPLINE MEDIA OY

Varaa alkukartoituspuhelu

Alkukartoituspuhelun aikana voimme yhdessä miettiä, millainen työskentelytapa sopisi parhaiten teidän yrityksenne tarpeisiin. Se voi olla esimerkiksi asiantuntijavetoinen työpaja tai harjoitustyö opintojaksolla.

Selvitetään yrityksesi nyky- ja tavoitetila

Työskentelyn tukena voidaan käyttää digitarvekartoitus.fi-työkalua, joka on kehitetty yritysten itsenäiseen digitarpeiden kartoitukseen ja seurantaan.

Kartoitetaan yrityksellesi yksilöllisesti parhaat digiratkaisut

Digiratkaisut voivat liittyä myyntiin, markkinointiin, asiakashallintaan, projektinhallintaan, tilaus- ja tuotantoprosessiin, taloushallintaan jne. Digiratkaisuilla voi merkittävästi helpottaa työntekoa ja tehostaa liiketoimintaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle projekti on suunnattu?

Projekti on suunnattu suomalaisille yrityksille.

Milloin digiSTEPiin voi osallistua?

digiSTEP on käynnissä keväästä 2023 syksyyn 2023

Minulla on jo kotisivut, somemarkkinointia ja Google-kalenteri käytössä. Onko digiSTEP minua varten?

Kyllä on! Selvitämme ensin, mikä on yrityksen nyky- ja tavoitetilanne, ja etsimme sopivat digiratkaisut tavoitteeseen pääsemiseksi. Voimme myös analysoida esim. sinulla jo olemassa olevaa digimarkkinointia ja pohtia siihen parannuskeinoja.

Miksi digiSTEP-projekti käynnistettiin?

Digiteknologialla voi merkittävästi helpottaa työntekoa ja tehostaa liiketoimintaa, mutta tarjolla on paljon vaihtoehtoja ja valintapäätöksen tekeminen on vaikeaa. digiSTEP haluaa vastata tähän ongelmaan, ja auttaa yrityksiä hyödyntämään digiä paremmin liiketoiminnassa.

Minkälaisia ratkaisuja voin odottaa digiSTEPiltä?

Digiratkaisut voivat liittyä myyntiin, markkinointiin, asiakashallintaan, projektinhallintaan, tilaus- ja tuotatoprosessiin, taloushallintaan, jne. Ota yhteyttä niin selvitetään, mistä digiratkaisuista yrityksesi voisi hyötyä!

Kuka minua neuvoo? Ovatko opiskelijat mukana digiSTEPissä?

Toteutustapoja on useita. Ota yhteyttä, niin kartoitamme sinulle sopivimman!

Olen kiireinen. Saanko digiSTEPistä mitään irti?

Jos olet vähänkään kiinnostunut, suosittelemme, että varaat alkukartoituspuhelun, jotta voimme keskustella tilanteestasi.
PS. Ajanhallintaankin on olemassa digiratkaisuja!

Kuinka paljon digiSTEPiin kannattaa varata aikaa?

Alkukartoituspuheluun kannattaa varata n. 15-30 minuuttia aikaa. Verkossa tehtävään digitarvekartoitukseen kannattaa varata n. 30 minuuttia. Tämän jälkeen tarvittava aika riippuu valitsemastasi toteutustavasta. Esim. 2-3 tunnin tapaamiset muutaman kerran riittävät jo pitkälle.

Ketterät digistepit, digiSTEP, digiSTEP-työpaja, digitarvekartoitus.fi-työkalu, digiUP, jne.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. digiSTEP on lyhenne Ketterät digistepit -hankkeesta. digiSTEP-työpaja on osa digiSTEPiä (tapaamiset). Digitarvekartoitus.fi-työkalulla voidaan kartoittaa yrityksen tämänhetkinen ja tavoitetilanne digin ja liiketoiminnan näkökulmasta. Digitarvekartoitus tehdään digitarvekartoitus.fi-työkalulla. digiSTEP jatkaa jo päättynyttä digiUP-hanketta.

Kiinnostuitko?

Varaa alkukartoituspuhelu, niin soitamme sinulle ja keskustellaan
tarkemmin tilanteestasi sekä mahdollisuuksistamme auttaa juuri sinua.